Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلاد امینی در جلسه بررسی بافت اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: در کمیسیون ماده پنج استان، ۴۷۰ هکتار محدوده در اطراف حرم حضرت معصومه (س) شناسایی و مصوب شده و مبنای ورود و عملیات اجرایی این صندوق نیز در این محدوده ۴۷۰ هکتاری است.

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر می گوید: اگر نیاز بوده که محدوده بلافصل حرم، افزایش یا کاهش پیدا کند، این موضوع در اختیار کمیسیون ماده پنج و موضوع اختیاری بوده که در سفر هیئت دولت به استان، به استاندار و ستاد بازآفرینی شهری استان تفویض شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر گفت: این صندوق تنها نهاد و موسسه‌ای در کشور بوده که رویکرد خود را توسعه‌ای و حمایتی قرار داده، و به‌هیچ‌وجه به خدمتی که به اهل‌بیت (ع) و آستان‌های مقدس ارائه می‌دهد، نگاه انتفاعی ندارد.

او تعیین بالاترین تسهیلات مسکن توسط این صندوق را موردتوجه قرار داد و گفت: در کل کشور تسهیلات صندوق طرح حرم‌های مطهر ابلاغ‌شده و در حال واگذاری است.

امینی می گوید: میزان تسهیلات این صندوق برای هر واحد مسکونی ۶ میلیارد ریال است که ازاین‌رو به هر مالکی با در دست داشتن پروانه ساختمانی و سند مالکیت مراجعه کند، پرداخت خواهد شد.

او  نرخ بهره این تسهیلات را ۱۲ درصد اعلام کرد و  گفت: شناسایی اولیه‌ای را از خانوار‌های دهک‌های یک تا سه که تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی بوده انجام دادیم که در این محدوده ۴۷۰ هکتاری ۲ هزار و ۲۰۰ خانوار تحت پوشش این دو نهاد حمایتی قرار دارند که از این تعداد خانوار، یک هزار خانوار مالک ساختمان و هزار و ۲۰۰ خانوار نیز مستأجر هستند.

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر گفت: خانوار‌های دهک‌های یک تا سه، اگر از طرف استانداری، تولیت آستان مقدس، کمیته امداد یا بهزیستی معرفی شوند، یارانه سود هم پرداخت می‌کنیم؛ یعنی ۶ میلیارد ریال تسهیلات را به‌جای نرخ ۱۲ درصد، با نرخ چهار درصد در نظر گرفته‌شده که قرض‌الحسنه‌ای محسوب شود.

او گفت:زمانی که مبلغ تسهیلات در بافت‌های فرسوده ۸۰۰ میلیون ریال بود، ما یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال ابلاغ کرده بودیم و مشوقی را از منابع خودمان گذاشته و به ۱۷۹ واحد، تسهیلات یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی دادیم.

به گفته امینی، برای تسهیلات ۶ میلیارد ریالی که از ابتدای سال جاری ابلاغ‌شده ۱۲۵ واحد مسکونی بافت فرسوده را به بانک عامل که بانک مسکن بوده معرفی کرده‌ایم که منابع ما مشخص بوده که تشکیل پرونده دادند و تسهیلات اول را دریافت کردند.

مدیرعامل سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر گفت: بر اساس شناسایی که در محدوده ۴۷۰ هکتاری حرم حضرت معصومه (س) انجام دادیم، برای مجاوران این حرم در پهنه‌های مسکونی که در حال حاضر موجود بوده ظرفیت ۲۰ هزار واحد مسکونی وجود دارد.

او می گوید: اگر همه این واحد‌ها بر اساس ضوابط طرح تفصیلی اقدام به نوسازی کنند، امکان ساخت این تعداد واحد مسکونی وجود دارد.

امینی گفت: برای همه طرح‌های محرک توسعه و همچنین غیرانتفاعی مانند زائرسرا، حسینیه، حوزه علمیه یا کتابخانه که در محدود ۴۷۰ هکتار قرار دارد، مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت و یارانه سود آن را نیز تقبل می‌شود که نرخ سود این تسهیلات نیز به چهار درصد کاهش پیدا کند.

به گفته او صندوق سرمایه‌گذاری طرح‌های حرم، برای پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت ۵۶ ماهه به خیران تا سقف سه میلیارد ریال با بانک قرض‌الحسنه رسالت نیز توافقی انجام و منابعی را نیز نزد این بانک تودیع کرده است.

مدیرعامل سرمایه‌گذاری طرح حرم‌های مطهر گفت: هر خَیِری که به ما مراجعه کند و بگوید که قصد ساخت مسکن برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی و یا کمک به حرم برای احداث زائرسرا و یا توسعه ضلع شرقی را دارد، فقط با ارائه یک کد ملی و معرفی به بانک، از تسهیلات با نرخ ۲ درصد بهره‌مند می‌شود که البته این ۲ درصد هم کارمزد بانک بوده و در واقع صفر درصد است.

امینی گفت: برای اینکه کارکرد بنا‌های تاریخی متناسب با حرم مطهر قرار بگیرد، با صندوق احیا در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌منظور معرفی، اعطای کاربری و تعیین مجوز‌های لازم و همچنین پرداخت تسهیلاتی تا سقف ۳۰۰ میلیارد ریال برای احیای بنای تاریخی موجود در محدود ۴۷۰ هکتاری، تفاهم‌نامه‌ای منعقدشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه نوسازی بافت فرسوده حرم حضرت معصومه میلیارد ریال واحد مسکونی ۴۷۰ هکتاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت اعلام شد
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • بیرق دهه کرامت بر سر در خانه‌ها نصب شود
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • نظر فنی آستان مقدس حضرت معصومه (س) برچیدن سازه سردر صحن شرقی است
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد