Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بازار بورس تنوع بسیار زیادی در نحوه‌ سرمایه‌گذاری وجود دارد و یک سرمایه‌گذار می‌تواند متناسب با میزان ریسک‌پذیری و مقدار سرمایه خود، روش سرمایه‌گذاری مناسب را انتخاب کند. سرمایه گذاری غیر مستقیم که شامل صندوق های سرمایه گذاری و سبدگردانی است، برای افرادی که تمایل به سرمایه گذاری با ریسک کم را دارند، بهترین گزینه می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق درآمد ثابت سبدگردانی اقتصاد بیدار بهترین گزینه برای کاهش ریسک سرمایه گذاری خواهد بود.

سرمایه گذاری غیر مستقیم چیست؟

در سرمایه‌ گذاری غیر مستقیم، سرمایه‌ گذار، مدیریت سرمایه‌ خود را به دست متخصصین کمیته سرمایه گذاری گروه مالی اقتصاد بیدار که دانش مالی و مهارت بالایی دارند، می‌سپارد. این متخصصین بیشتر وقتشان را مستقیما صرف تحلیل بازار می‌کنند، از این‌رو یک تیم حرفه‌ ای سرمایه شما را مدیریت می‌کند. به طور مثال شرکت سبدگردانی اقتصاد بیدار https://ebidar.com/portfolio-management با کمیته سرمایه گذاری حرفه‌ای خود، بهترین راهکارهای سرمایه گذاری را تحت مدیریت اختصاصی سبدها و صندوق های سرمایه گذاری به مشتریان عزیز ارائه می دهد. سرمایه گذاری غیر مستقیم برای افرادی که فرصت، دانش و مهارت لازم برای انجام تحلیل‌های بورسی را ندارند، بسیار کارآمد و مناسب است.

صندوق سرمایه‌ گذاری

صندوق سرمایه‌گذاری به نوعی یک شرکت است که مجموعه‌ای از اوراق مشارکت، سهام و سایر اوراق بهادار را خریداری می‌کند و پول سرمایه‌گذاران با هم در این صندوق تجمیع می‌شود. سهم هر سرمایه‌گذار از سودی که صندوق کسب می‌کند، بر اساس نسبت مالکیتش از صندوق است.

انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری

صندوق های سرمایه‌ گذاری بر اساس ترکیب دارایی، ‌ انواع مختلفی دارند که معروف‌ترین آن‌ها عبارتند از:

صندوق سرمایه‌گذاری‌ با درآمد ثابت

 ماهیت صندوق‌های درآمد ثابت اقتصاد بیدار با نماد "سپر" به صورت قابل معامله در بورس به گونه‌ای است که سود بر روی قیمت صندوق اعمال می شود و در واقع شما از افزایش قیمت صندوق منتفع می شوید.   بازده صندوق درآمد ثابت سپر سرمایه بیدار از آبان ۱۳۹۹ تا آبان ۱۴۰۰ برابر با ۲۸% بوده است.

صندوق سرمایه‌ گذاری‌ سهامی

صندوق‌های در سهام دارای ریسک  متوسطی نسبت به سایر صندوق‌ها هستند چرا که بخش اعظمی از دارایی آن را سهام تشکیل داده است.

تفاوت صندوق‌ درآمد ثابت و بانک

صندوق‌ درآمد ثابت و بانک، از کم ریسک‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در ایران هستند که شباهت‌هایی به یکدیگر دارند اما در عین حال تفاوت‌های عمده‌ای نیز بینشان وجود دارد. اطلاع داشتن از این تفاوت‌ها  می‌تواند به سرمایه‌گذاری بهتری منجر شود. در ادامه به مهم‌ترین تفاوت‌های صندوق‌ درآمد ثابت و بانک خواهیم پرداخت.

شفافیت و گزارش دهی

زمانی که در بانک سرمایه‌گذاری می‌کنید، شما به عنوان سرمایه‌گذار نمی‌دانید که سرمایه‌تان در چه بازاری به ‌کار گرفته شده است. در مقابل هر سرمایه‌گذار درصندوق‌های درآمد ثابت می‌تواند به صفحه اختصاصی صندوق مراجعه‌ کند و نه تنها متوجه‌ محل سرمایه‌ گذاری شده، بلکه اطلاعات کاربردی همچون پورتفوی صندوق، سود و زیان و ترکیب دارایی‌ها را نیز کسب می‌کنند.

ترکیب دارایی

تفاوت دیگر صندوق درآمد ثابت و بانک‌ها در نحوه‌ ترکیب دارایی‌ها است. برای درک بهتر این موضوع به این مثال توجه کنید. در صندوق درآمد ثابت سپر اقتصاد بیدار، بیشتر سرمایه شما در اوراق با درآمد ثابت و سپرده های بانکی و بخش کوچکی از آن در سهام سرمایه گذاری می شود. تخصصی بودن شیوه‌ ترکیب دارایی در صندوق‌های درآمد ثابت مثل سپر اقتصاد بیدار، یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های بانک و صندوق درآمد ثابت است.

نحوه‌ مدیریت

صندوق‌ درآمد ثابت، برای افرادی که مهارت کافی برای تجزیه و تحلیل بازار سرمایه را ندارند، بستری بسیار مناسب است و این افراد کم تجربه داراییشان را به متخصصین و تحلیلگران می‌سپارند تا به بهترین شکل ممکن از دارایی استفاده کنند. ‌ در مقابل، بانک‌ها به صورت کاملا دستوری مدیریت می‌شوند و تضمینی برای وجود متخصصین بازارهای مالی در بانک وجود ندارد و اغلب سرمایه گذاری‌ها بر اساس عادت و طبق سنت هر بانک صورت می‌گیرد.

نحوه‌ پرداخت سود

اگر قصد سرمایه‌گذاری در بانک را دارید باید از این موضوع مطلع باشید که بانک‌ها قوانین سختی در مورد پرداخت سود دارند. اگر قبل از زمان پرداخت سود ماهیانه، قصد برداشت پول از حسابتان را داشته باشید، در آن ماه به آن بخشی که از حسابتان کسر شده است هیچ سودی نعلق نمی‌گیرد. این درحالی است که سرمایه‌ گذاران صندوق سپر اقتصاد بیدار، محدودیتی در برداشت ندارند و می‌ توانند واحدهای صندوق را در هر روزی از ماه به فروش برسانند و سود آن را نیز دریافت کنند.  

بازدهی

شاید تفاوت‌های بسیار زیادی بین صندوق درآمد ثابت و بانک یا سپرده بانکی وجود داشته باشد، اما آن عاملی که سرمایه‌گذاران را به سرمایه‌گذاری در صندوق درآمد ثابت سپر وادار می‌کند، میزان بازدهی آن می‌باشد. اگرچه  سرمایه گذاری در صندوق‌ سپر همچون بانک، بدون رسیک است، اما حتی در بازار منفی سال اخیر نیز  بازدهی و سودآوری بهتری نسبت به بانک داشته است و سرمایه‌گذاران آن سود قابل توجهی کسب کردند و در بیشترین حالت، به سود ۲۸ درصد سالیانه رسید.

برای سرمایه گذاری مستقیم چه کنم؟

برای خرید سهام باید در کارگزاری حساب باز کرده https://ebidar.com/register-in-bourse/ و با استفاده از پلتفرم‌های معاملاتی مانند بیدار تریدر، اقدام به خرید و فروش سهام کنید.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها اقتصادی سهام سامانه سجام سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری بورس سبد گردان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصادی سهام سامانه سجام اقتصادی سهام سامانه سجام سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری بورس سبد گردان صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت و بانک گذاری غیر مستقیم سرمایه گذاری صندوق درآمد ثابت صندوق های سرمایه سرمایه گذاری ترکیب دارایی اقتصاد بیدار صندوق ها تفاوت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

امتداد - بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال ۱۴۰۲، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر ۳ ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از ۵ سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و … به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست